085 – 019 7021

Bel ons nu

24/7

Bereikbaar

Elektricien Nijmegen

Groepenkast vervangen

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Nijmegen om de groepenkast te vervangen of te repareren? Bel nu met Elektricien Nijmegen.

Bel ons nuContact

Vervangen van uw groepenkast

Mogelijk wilt u de groepenkast zelf repareren of vervangen. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Het volledig repareren van de groepenkast vereist bepaalde vaardigheden die door onze elektriciens beheersen. Een groepenkast kan een hele woning of gebouw van stroom voorzien, en het is daarom belangrijk dat is correct wordt uitgevoerd. Een ervaren elektriciens weet precies hoe een groepenkast correct vervangen dient te worden. u de groepenkast wilt uitbreiden, kunnen onze elektriciens dit ook voor u uitvoeren. Woont u in Nijmegen en/of omstreken? Bel gerust onze ervaren elektriciens bij Elektricien Nijmegen. Wij adviseren en helpen u graag waar mogelijk is.

Meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en vervangen van groepenkasten

Groepenkast is geen meterkast

De meeste mensen halen een meterkast en een groepenkast door elkaar. Wist u dat de meeste mensen vaak ook denken dat een meterkast hetzelfde is als een groepenkast? Misschien dat u dat ook. Een meterkast is eigenlijk een kast met diverse meters, voor elektriciteit, gas en water. In een meterkast zit ook een groepenkast. Een groepenkast heeft diverse groepen die ervoor zorgen dat ieder gedeelte van een huis voorzien wordt van elektriciteit. Wanneer een groep overbelasting krijgt kunnen de groepen, ofwel de stoppen, doorslaan. Vaak zorgt dit ervoor dat het hele huis een stroomstoring kreeg. Gelukkig hebben de meeste groepenkasten nu een aardlekschakelaar, die ervoor zorgt dat wanneer er een overbelasting ontstaat, dat per direct alle andere groepen niet uitvallen door een lekstroom. Zo kunt u nog steeds gebruik blijven maken van elektriciteit in andere gedeeltes van uw woning. Is uw aardlekschakelaar kapot? Of heet uw aardlekschakeling een storing? Niet kan erg gevaarlijk zijn, omdat de aardlekschakelaar dan niet meer naar behoren werkt. Een aardlekschakelaar repareren kunt u het best overlaten aan ervaren elektriciens en niet zelf ermee prutsen. Neem contact met ons op wanneer u merkt of twijfelt wanneer uw aardlekschakelaar niet meer werkt of een storing vertoont. Een van onze elektriciens komt u graag helpen en geeft waar nodig een passende oplossing.

groepenkast vervangen nijmegen
groepenkast vervangen nijmegen

Verschil tussen een groepenkast en meterkast

U weet nu dat een groepenkast geen meterkast is. Maar wist u dat een stoppenkast de voorganger is van de moderne groepenkast? U kunt dit eigenlijk over stoppen of groepen spreken. Het is in principe beide hetzelfde. In een stoppenkast kan een stop doorgeslagen raken of er kan een stop gesprongen zijn. Dit zijn gelukkig niet erg ingewikkelde zaken, maar we kunnen begrijpen dat u dit niet zelf wilt oplossen. Ook voor deze zaken kunt u bij Elektricien Nijmegen terecht. Een van onze deskundige elektriciens zal dan langskomen om u hierbij te helpen.

groepenkast vervangen Nijmegen
groepenkast vervangen Nijmegen

20 jaar ervaring

Ontbreken er groepen in uw groepenkast? Heeft u meer elektrische apparaten dan groepen? Dit betekent dat u een tekort komt aan groepen. Geen probleem, daar kunnen wij u bij helpen. Onze ervaren Nijmeegse elektricien helpt u graag verder. Op basis van uw wensen helpen wij u zo goed mogelijk. Onze elektriciens kunnen groepenkasten heel vakkundig en zorgvuldig instellen. Wij gaan zorgvuldig om met onze taken en daarom kunnen wij u mooie kasten aanbieden. Ten slotte creëren we ook nieuwe verbindingen. We helpen je graag verder bij het realiseren van al uw elektra in en rondom uw huis.

CONTACT

elektricien nijmegen

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Onze diensten

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Gelderland? Bel dan gerust Elektricien Nijmegen op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Arnhem? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Arnhem voor u klaar.

groepenkast vervangen nijmegen
Call Now Button