085 – 019 7021

Bel ons nu

24/7

Bereikbaar

Elektricien Nijmegen

Elektra aanleggen

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Nijmegen of omgeving? Elektricien Nijmegen is gespecialiseerd in het aanleggen van elektra en wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons nuContact

Het aanleggen van al uw elektra

Of de elektriciteit van een woning of pand goed functioneert hangt af van bepaalde factoren. Er moet rekening worden gehouden met veel details. In het geval van een nieuw gebouw moeten stopcontacten, elektrische circuits, televisie- en communicatie aansluitingen nauwkeurig worden gepland. Bij bestaande installaties daarentegen moet men de verschillende renovatiemogelijkheden vakkundig toepassen en periodiek onderhouden. Elektricien Nijmegen biedt u een uitgebreide service in alle aspecten van divers elektrische voorzieningen waaronder elektra aanleggen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Een elektricien inschakelen bij het aanleggen van elektra

Elektra aanleggen moet nauwkeurig worden gepland. Bij elektra denkt men vaak alleen aan bedradingen, maar meterkasten, stopcontacten, aansluiten of schakelaars horen hier ook bij. Bij elektra aanleggen dient er eerst goed rekening te worden gehouden waar de toekomstige gebruikers van een woning of pand bijvoorbeeld een stopcontact nodig zullen hebben of waar de meterkast goed toegankelijk zal zijn voor een elektricien. 

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben onze elektriciens gegarandeerd de benodigde kennis om elektra veilig en correct aan te leggen.

elektra aanleggen nijmegen
elektra aanleggen nijmegen

Diensten van onze ervaren elektriciens

Oude, versleten elektrische/ bakelieten voorzieningen komen bijna altijd voor in oude gebouwen. Deze elektrische/ bakelieten voorzieningen  kunnen tot 90 jaar oud zijn! Ze zijn dus vaak niet veilig. Deze draden werden vroeger door eenvoudige metalen buizen getrokken. Het risico op kortsluiting is vele malen groter, en dat is geen fijn gevoel. Los het snel op!

elektra aanleggen nijmegen
elektra aanleggen nijmegen

Snelle spoedservice

Ervaren elektriciens gebruiken tegenwoordig PVC-buizen. Elektriciteit kan hier dus niet in leiden. Waarom dit beter is? De kans op kortsluiting is veel kleiner. Op deze manier is elektriciteit veiliger en efficiënter. Elektricien Nijmegen is gespecialiseerd in het repareren van elektriciteit in oude gebouwen. We helpen u graag bij het realiseren van een veilige en comfortabele leefomgeving. Heeft u ons nodig in en om Nijmegen? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op om het elektrische ontwerp te ontvangen. We sturen u een ervaren en erkende elektricien die gespecialiseerd is in het vervangen of repareren van oude kabels en apparatuur.

CONTACT

elektricien nijmegen

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Gelderland? Bel dan gerust Elektricien Nijmegen op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Amersfoort? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amersfoort voor u klaar.

elektra aanleggen Nijmegen
Call Now Button